Een week alleen met Lynn

Deze week is Mark voor werk op Curacao en ben ik dus alleen met Lynn. Aan de ene kant vind ik dit heerlijk, lekker doen waar ik zelf zin in heb, zonder rekening te hoeven houden met iemand. Behalve met Lynn natuurlijk, maar dat is anders vind ik. Aan de andere kant mis ik Mark natuurlijk wel en kan ik ’s avonds minder makkelijk de deur uit. Zo is sporten bijvoorbeeld een uitdaging, iets dat erg belangrijk voor mij is.

Wat hebben we deze week gedaan?

Op maandag, dinsdag en donderdag werk ik altijd. Maandag is Mark normaal gesproken vrij en dus met Lynn. Hij vloog maandag, dus Lynn bleef zondag op maandag bij mijn schoonouders slapen en daar is ze ook maandag de hele dag geweest. Na mijn werk heb ik haar weer opgehaald. Dinsdag gaat Lynn altijd naar de opvang, deze week dus ook. ’s Avonds kwam een vriendin bij mij thuis, zodat ik even kon sporten en daarna hebben we samen gegeten en gekletst. Woensdag ben ik altijd vrij en ging ik met dezelfde vriendin en Lynn naar het Natuurpark in Lelystad om lekker te wandelen en te lunchen. De planning was om rond 12 uur weer thuis te zijn, zodat Lynn thuis kon slapen. Helaas viel ze rond half 11 al in slaap in de wagen, waardoor er van thuis slapen niet veel meer terecht kwam. Ik zeg helaas, omdat ik denk dat alle moeders zich er wel in herkennen dat het niet fijn is als je kind het middagslaapje overslaat. Ten eerste heb je geen tijd voor jezelf, die ik persoonlijk wel echt nodig heb op zo’n dag. En ten tweede is je kind eerder wakker dan normaal, waardoor het einde middag vaak drama is. Gelukkig viel dat deze keer mee, maar ik merkte wel dat Lynn meer moe was dan normaal. Ik ben daarom nog een klein rondje gaan lopen aan het einde van de dag, in de hoop dat ze nog even een powernap zou doen. Maar dit mislukte helaas.

Nijntje museum

Donderdag moest ik weer werken en is Lynn de hele dag naar de opvang geweest. Dit vindt ze altijd heel erg leuk en ik merk ook echt dat ze er veel leert. Heel leuk om te zien. Op vrijdag, vandaag dus, zijn we met vriendinnen en hun kinderen naar het Nijntje museum in Utrecht geweest. Dit vond ik erg leuk. Lynn kan sinds een week echt zelf lopen. Voorheen had ze daar nog niet veel zin in en kroop ze nog voornamelijk. Nu ze echt loopt, vond ik dit museum heel geschikt. Anders was het minder leuk geweest denk ik. We zijn er ongeveer 1,5 uur binnen geweest en dit is echt genoeg. Het is niet heel groot, maar voor de kinderen wel groot genoeg. Na het museum zijn we wezen lunchen in de stad en daarna weer lekker naar huis gegaan. Lynn viel gelijk na de lunch in slaap in de wagen. Met het overleggen naar de auto werd ze helaas weer wakker en ze heeft daarna ook niet meer geslapen. Dus 1,5 uur heeft ze ongeveer geslapen, wat gelukkig wel genoeg was. Ze was niet chagrijnig en is de middag verder goed doorgekomen.

Rustig weekend

Dit weekend heb ik niets op de planning staan, wat ik heel fijn vind. Het was een vrij drukke week, ook voor Lynn. Dus zaterdag gaan we sowieso niets doen en blijven we lekker thuis. Zondag breng ik Lynn naar mijn ouders, omdat ze daar maandag is. Zondagavond ga ik dan waarschijnlijk met mijn zusje even sporten in Almere.

Mark is maandag weer thuis, dus volgende week zijn we weer gezellig met z’n drietjes!

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien hoe mijn week er zonder Mark uitzag!

Liefs, x

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: